Dragi potniki,

Poletje se bliža koncu, šolsko in študijsko leto sta za vogalom, dijaki in študenti pa se boste kmalu začeli pripravljati za vrnitev v šolo in na fakulteto. K temu spada tudi nakup subvencioniranih vozovnic za integrirani javni potniški promet ali povedano drugače – za pot od doma do srednje šole ali fakultete in nazaj.

Dijaki boste vozovnice lahko urejali od ponedeljka, 21. 8. 2023 dalje, študenti pa od ponedeljka, 18. 9. 2023, dalje. Za pridobitev/podaljšanje IJPP vozovnice potrebujete vlogo za subvencionirano vozovnico in (v primeru da ste se že vozili z JPP) kartico z oznako IJPP (IJPP, Nomago, Arriva, LPP,…). Oddaja vloge za subvencionirano vozovnico IJPP je mogoča preko spleta na naslednji povezavi ali na našem prodajnem mestu, na glavni avtobusni postaji v Mozirju (Hofbaurjeva ulica 22). Vlogo se lahko odda tudi pred začetkom prodaje vozovnic. Dostop do vloge je na naslednji povezavi.

Cene subvencioniranih vozovnic v šolskem letu 2023/2024 ostajajo enake kot v preteklem šolskem letu. Cene so sledeče:

  • Mesečna vozovnica – 25€
  • Letna vozovnica SLO – 200€
  • Mesečna vozovnica M10 (10 voženj na mesec) – 20€
  • Letna vozovnica M10 (10 voženj na mesec) – 160€

Uporabnikom šolskih organiziranih prevozov svetujemo, da si pravočasno zagotovite veljavno avtobusno vozovnico, saj bo ta nujna za vstop na avtobus od 1. septembra dalje, ko se začne novo šolsko leto.

Za dodatne informacije smo na voljo na telefonski številki 051 450 555.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!
Šamu Turs